категорії: блоґ-запис

Зелений секс-туризм в степах України

теґи: Сашко Положинський, радіо, туризм

1235696178_mesto_dlya_otdyhaЯ предлагаю прекратить увозить собственне бабло за границі Батьківщини, припинити спонсорувати трасвеститів Тайландщіни і бедуїнів антисанітарних пустель, а іменно взять,  іздєлать весь цей стид у нас: зробити Україну центром секс-туризму, поднатаскать наших бабушок вмєсто сємок продавать галюциногенні гриби, ну і на законодавчому рівні якось поощрять консумацию. А, іще снабжать безплатним бухлом всіх, хто при в"їзді задекларував мало-мальськи пристойну сумму грошей (щоб інтуристи в стостоянії афекту оставили весь кеш в наших кишенях) Отоді Україна стане процвітать і ми наконєц-то станем багатими і свобідними, і тоді нам не прийдеться унижатця в посольствах всякого странного ЄС, клянчя візи і потрясая преди посольськими носами своїми двумями тищями гривень регулярной зарплати в соотвєцтвующєй справкє.

Сьогодні в "Силіконовій жесті" на Європі ФМ ми будемо говорити про туризм: де, що, пачьом, і чого це вдома у нас тутка особо ніхто не відпочиває, а скоріше просто відлежується в затінку маминой черешні на городі. Чи відпочиває? Що, є де??

Обсуждать зі мною прєлісті заморські і місцеві буде главний редактор журналу "Отдохни" Влад Іваненко, дірєкторша турагенції "ХотТур" Оксана і знаток України туристичної Сашко Положинський. Дотепники, як всігда винагороджуються дівними і приятними призами, такшо запишіть зразу телефончік ефіру (бесплатний київський): 251-49-81