категорії: блоґ-запис

Псевдоновини або як розважатись за рахунок рекламодавців

теґи: фейкові новини, чюш і провокація

Клуб "Сорі Бабушка" замовляє у "Європи+" рекламу. Аудіоролик, 30 секунд, 15 разів у прайм-тайм щодня. Скучнооо! Пропоную взяти мене в піарники і платити за фейкові новини. От такі:

 

sumska

Днями ледь не закрився один з популярних столичних клубів – "Сорі, Бабушка". А все через непорозуміння, що сталося з провини бармена під час корпоративного заходу популярної політичної партії у вищезгаданому закладі. Приготувавши за усіма правилами коктейль "Бандітос" для Ольги Сумської, що була серед запрошених, молодик вигукнув назву клубу і за традицією, як годиться  після "бандітоса", відштовхнув клієнтку взаший. Та пані Сумська сприйняла звертання "бабушка" на власний рахунок і вступила у суперечку з працівником закладу. Сварка продовжилася і з менеджментом клубу, під час якої Ольга Сумська, як стверджують очевидці, замахнулася для ляпаса, адміністратор встиг відхилитися і жінка, не втримавши рівноваги, впала на підлогу. Наряд міліції, що приїхав за викликом відомої актриси, котра вимагала негайного закриття "притону",розцінив стан тверезості позивачки недостатнім для складання заяви і, допитавши адміністрацію клуба, поїхав, навіть не склавши протоколу. 

Із показів бармена: "Я просто сказав "Сорі, бабушка", а вона схопила мене за руки і стала притискати їх до власних грудей, вигукуючи щось про ягоди в ягодицях. Потім вона щось казала про те, що стара кобила борозни не зіпсує, і тоді я почав вириватися а вона – кликати охорону і залякувати мене своїми зв"язками у вищих ешелонах влади". Сама актриса зранку навідріз відмовилася коментувати ситуацію, назвавши її цілковитою вигадкою жовтої преси.