категорії: блоґ-запис

Снімаю. Порчу.

теґи: гроші, проституція, радіо

прастітутВоно як усе в шиколаді, то якось даже не цікаво. Коли заказуєш суші на дом, в кінотеатрі сідаєш на найгламурніші диванчики, на коцертах тусуєшся у віп-зоні і регулярно смажиш дупу на заграничних пєсках, – тоді кажна маргінальна сволота норовить тебе звинуватити в потрєбітєльстві, міщанстві і примітивності. Толі дєло, коли тобі нічим розплатитись за хату, квола рука вовсє не піднімається купить лапті з послідньої колекції жан-франко фердищенка, а должніки кинули тебе на мільйон сіксільйонів тугриків. Отоді пошла жизнь.

Поскоку з банка мені вже тиждень названюють з настоятєльними просьбами погасить задолженость по кредитці, а гасить шото нічим, – я накрутила лівий сосок на волну крєатіва і виживанія в бітонних джунглях, і тепер маю в голові свіже рішення.

Да-да, други мої, я придумала. Я красіва ногаста тьолка, умію вести себе в прилічьном общєствє і даже воврємя здержую пориви поковирятись в носі на прийомі у президента телеканалу, де мені ще пока не платять зарплату (суки канєшношо). Всі ці таланти і якості якраз підходять як нільзя луччє для работи простітуткой. Да, ашо. Не такой простітуткой, шо ото як в Браті-2 "отсосу за тридяцять баксів" – нєт. Дорога солідна простітутка Юля, балувана, но породиста. Бере дорого, но отрабатує з душой. Ескорт-услуги, сказки на ночь, украшеніє празнічного стола.

От токо проблєма в том, шо в нашому царствє-государствє проституція заборонена, а значить з банка мені і далі звонитимуть, аж поки я не научусь класти кафєль і заробатувать копійку руками, а не ротом, як я привикла ото на радіо.

Отже, тема сьоднішнього ефіра – Легалізація Проституції. В гостях – мілий мальчік-простітут Діма і на противагу – поборник моралі і цноти Богдан, не повірите, Логвиненко, іменно.

Єслі вдруг ви колись пользувались услугами проститутки, були нею ілі мріяли тайно побуть, ілі же ви напротів очень даже не хочете, шоб в нашій страні казна поповнювалась пряміком з гєнітальних услад тварєй дрожащіх-граждан налогоплатєльщіків – пишіть сюда ілі звоніть в ефір.

Сюда писать можна вже, а звонитимете з 21 до полуночі сьогодні ж.

Телефон ефіра зутра не мінявся: 251-49-81