категорії: блоґ-запис

Закінчується набір у фотошколу Ктиторчука

теґи: фото

1238648776_portret_artista_6818

Без перебільшень, найвідоміший фотохудожник України Олександр Ктиторчук час від часу набирає собі кільканадцять слухачів у власну фотошколу. Місяці зо два вони регулярно зустрічаються і ведуть довгі задушевні бесіди. Це інколи скидається на курси психотерапії, часом на програму "вечеря із зіркою" , ну і зрідка на детальну лекцію про фотографію. Ктиторчук водить на ці заняття своїх числених модельок, які охоче терплять всілякі збиткування старого циніка за можливість отримати портфоліо  від Вєлікого. Адже в модельному бізнесі існує легенда, що світлини від Ктиторчука вмикають зелене світло перед моделями у всіляких заграницях. 

Задовлення дороге, 4 тисячі гривень за курс, але якщо поділити на кількість занять, то виходить дешевше ніж у якихось нездар, мнящих себе фотографами на підставі акредитації на юкрейніан, вибачте, фешн вік. 

Поточна група вже майже зібрана, але ще кілька місць є. Якщо хочете кльових два місяця жизні – заходьте на сайт Ктитора, там є його прямий контакт: http://aktstudio.net/