категорії: блоґ-запис

No Shit?..

теґи: нецензурована культура, опять радіо


noshit#3_2009s-4.jpgНедавно в Інтернеті появився журнал з грубою назвою NoShit, і мало того, шо вони публікують там вєчно всякі пісюни і целующіхся розпусниць, дак ще ж і змушують луччі уми України писать на руській мові (відітє лі, жорнал міжнародний, єво чітают і бєларуси!)

Так от сьогодні ввечері я повертаюся в ефір, щоби після нетривалої відпустоньки провести "Силіконову жесть" на тему того, шо розвелося як гамна всяких газєтьонок, журналів і сайтів, і шо вони тіки тей роблять, шо разлагають нрави і занижують природні естетичні запроси обивателів. І нашо спрашується така свобода слова, коли од неї ніякого проку, а тіки одне разнуздане шопопало.

Отвічятимуть за содіяне злобний піарщік журналу "NoShit" Дмитро Мітряєв (москаль) і власник сєго візуального чюда Єгор Катаєв (з Севастополя, раньше фотошопив сіськи в журналі XXL, будучи його редакторм)

Поки я носилася зі своїми ідеями і получала неравномєрний загар, студія "Європи ФМ" вспіла переїхать, і тепер ми находимся на Ярославській, 6. Єслі відчуєте неуйомне бажання принести мені на ефір сочних груш – мілості прошу. А так – в коменти.

А да,кстатє, поплюватись на засахарєний клітор можна тут:noshit-mag.com


СЛУЧИЛОСЬ ЧЮДО! В ОСТАННІЙ МОМЕНТ, КОЛИ ЕФІР ВЖЕ НЕМІНУЄМ І Я СИДЖУ В СТУДІЇ, ЗВОНИТЬ МЕНІ ТЕТЯНА МОНТЯН І КАЖЕ, ЩО ПРИЇДЕ! а я то вобщєм уже не рощщітувала, бо на мого листа вона не відмилила. Будемо балакать про блог Арсенія Яценюка, і про те, як він написав якомусь москалику про ймовірність того, шо хтось "нассить його мамі в рот"(с) Отже, в 22-00 про те, хто кому і що написав, і чи варто політикам притворяться обнаковєнними людьми.

ЄСЛІ ТИ ПО НЄЛЄПОЙ СЛУЧАЙНОСТІ НЕ В КУРСІ, ТО ОСЬ: http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/4a81ae64d2963/