категорії: блоґ-запис

Не ховайте гроші в банках

теґи: банк, кредит, радіо

medium_21940А хто ніколи не мав справ з банками, а? Ну там кредити, депозити?.. Ага. Було, значить. діло. І в мене було. І так воно наче кльово – то мазду красну візьмеш в рассрочьку, то з кредиток знімеш пару тищонок на красіве платтячко... Але, як відомо всім алчьним дєвочкам і мальчикам і прочім понтовілам, любиш на мазді кататись – люби і процентіки носить. Но шо єслі коли ти брав машину чи квартиру чи новий термос, ти був на грєбнє слави та ізобілія, а потім -тидижь! – і рєзко в тебе не стало роботи, чи натхнення, чи ума чи чогось карочє забракло і ось уже ти винен банку всьо крєпчє і толщє.

Ввіду отого мєрзкого слова шо на букву "к" починається і на "риза" кончяється, що прийшло звідкись з тридевятого царства і створило нам приятний тєньочок,накрив нас мєдним тазом – наші широти тепер повняться жалобними писками і зляканим ниттям должніків, які канючать про підступність банків, долі, роботодавців, власті, президента, прєждєврємєнного клімакса і ще купи чинників, які роблять фінансове становище дуже подібним на оту популярну метафору, що зветься "унилоє гамно". Вопщєм, 12го мая случиться кілька примєчатєльних подій: во-первих, приїде моя сестра з Італії і привезе мені нові босоножки, а во вторих, в прямому ефірі на "Європі-ФМ" в по-прєжнєму "Силіконовій Жесті" ваша покорна гетера (од слова етер) підніме тему "Не ховайте гроші в банках", ібо є такі банки, і не токо консєрвні, шо з їх потом не видряпаєш свої кровні навіть зі спеціальною откривашкою, ну і вообще слово "ховати" має якусь двойствєнну як мінімум семантику. Єслі у вас забирають кредитне майно, виганяють на вулицю ілі повишають кредитні ставки за несвоєчасну сплату баблішка – вам до нам.  В гостях будуть:  представник банку, якому всі должні, чювак з колекторної компанії, який віднімає в людей автомобілі і виганяє їх з кредитних хат, і также антіколєктор, який помагає защіщяться в случає нападєнія. Звоніть, пишіть.

Ага, да от, важне уточнєніє: автор найцікавішого запитання або просто комента в тему получе приз: добу в казковому, магічному.. ні, ви не повірите – готелі на Дніпрі "Фараон" (оце хоть сама собі пиши коменти).