категорії: блоґ-запис

Купую вірші! Конкурс закінчується!!! Поспішайте!

теґи: "Читайка", конкурс, шара

301Дорогі люди!

Я, а тагже книгарня "Читайка" заодно з "Буквоїдом" предлагаєм вам нажитись на сопцтвенній творчості. Значить, діло в наступному: гратимемось в поетів. Я задаю вам слова, що мають обов"язково бути у вірші – ви пишете поезію (можна даже білі стіхи ілі вообщє верлібри), а потом хто-то посідає призові місця і має сертифікат від "Читайки" на 300 гривень, і два по сто:)  На ці дєньги можна буде купить любимих книжок понятно де.  Плюс ще куча подарочків од партнерів, но то вже сюрприз. Отак просто і незамислувато. Отже, слова: "Я в суботу" і "Тра-ля-ля".

Шо за ху...дожественна видумка??- удівльонно вскинете брові ви. А все просто – поясню вам я. Дєло в том шо вся ця ігра придумана на честь Суботника в "Читайці", коли всякі там письменники приходять і підписують свої книжки. 15го серпня, напрімєр, приглосили мене, ну і всі ці приятності з подарунками видумали. Ну а з тра-ля-льой, думаю, все ясно – іменно так я чомусь назвали свою покашо слава богу єдину кнігу.

В дєлє стіхопльотства немає жодних цензурних чи інакших обмежень, ну і як казав один мій бивший – размєр не главноє.  Стішки треба писать прям сюда в коментах, ну ілі єслі хто стісняється – прямо на info@chytayka.com.ua

Бистрєє, людоньки!!! вже ось в цб суботу будем роздавать подарки! Подбайте, шоб і вам щось перепало!!!