категорії: кіно блоґ-запис

Дев"ятий Округ

теґи: анонс, кіно, прем'єра

3_2Днями ходила в кєно. Я тепер зробилася до всього редахутром жорналу "Маніфест" , і тепер мушу буть в курсі, куди там в Києві піти, шо бухать, чим закусувать і яким образом придать всьому цьому димку тайни і концептуальності. так от вернімось в кєно. Це був красівий Кінопалац, журналістів і звьозд пригласили попить соків і заточить фруктів з нагоди пришестя в Україну фільма "Девятий округ". Продюсірував цю історію про ракоподібних пришельців з космоса нєкто Пітер Джексон, той самий, який довго комплєксовав із-за своєй нєлєпой бороди, а потом зняв фільм про "Властєліна Колєц" і трошки вгомонився.

Перш ніж вкусить ізюм історії про то, як в Америку (а, ось тут з третього ряду підказують, шо в Йоханесбург) прилетіли хамоваті прибульці і стали там одкладувать яйця, попутно отвєшуя копняки мєсним житєлям і одбирая в них мобілки, -я поучаствувала в конкурсі. Конкурс в рамках дєцкого утрєніка проводила красива дєвушка-радіовєдуща, вона привлєкла мене в ігру Крокоділ і поставила в пару з Андрієм Доманським, і задали вони мені ізображать слово "вода". Я сразу же ізобразила глаголи "пісять", "плисти", "переливать", "пить" і "бризкатись", но ніхто з присутцтвующих не вкурив моєї геніальності, і всі подумал, шо я повна дура,яка вмєсто ізображать воду показує ссущого кобєля, якому пришлось упливать од випившого чєловєка. Тєм нє мєнєє нас з Доманьским наградили утєшитєльними фудболками "Європа-Плюс" (ті, хто помне, на якій радіостанції виходе моя програма, поймуть всю іронію, єслі канєшно знають історичну разніцу мєжду приставками "плюс" і "фм" в названії конкурірующіх радіостанцій).

А сам фільм був інтересним, не спорю. Я  б даже порозказувала тут о новітньому підході до режисерського ізложенія, якби весь кайф картінки мені не наламала оця американьска неіскорєніма фішка, із серії "о протівний прішелєц, я тебе не брошу, у нас в Америці своїх не кидають,а ти біжи, прикривай свої яйця (імєютса ввіду одложені зі скорлупой, бо я не знаю анантомії креветкоподібних інопланетян)".

Карочє, фільмєц треба глянуть, єсішо.